вівторок, 08 листопада 2016 00:06

Обама достроково проголосував на виборах президента США

Обама достроково проголосував на виборах президента США

Президент США Барак Обама достроково проголосував на виборах наступного лідера країни. Він віддав голос за кандидата від демократів Гілларі Клінтон, пише газета The Los Angeles Times.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп чи Клінтон: американський експерт пояснив вигоди для України

"Я проголосував за Гілларі Клінтон, тому що я абсолютно впевнений: коли вона буде президентом, наша країна буде в хороших руках", - сказав Обама на мітингу в місті Енн-Арбор штату Мічиган. "Я знаю Гілларі Клінтон, вона присвятила життя тому, щоб зробити нашу країну кращою", - додав він.

Чинний президент закликав співгромадян не бути "обдуреними" риторикою суперника Клінтон — кандидата від республіканців Дональда Трампа. За словами Обами, виборцям належить зробити вибір між політикою розподілу і політикою, яка зробить американців більш сильними.

"Я хочу, щоб ви просто зосередилися. Я прошу вас вірити мені...", - сказав Обама.

Нагадаємо, відповідно до фінального опитуванням Bloomberg, кандидат у президенти США від Демократичної партії Гілларі Клінтон випереджає свого суперника республіканця Дональда Трампа на три процентних пункти.

8 листопада в США відбудуться 58 президентські вибори.

Зараз ви читаєте новину «Обама достроково проголосував на виборах президента США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі