субота, 09 жовтня 2021 10:37

Нуланд поїде до Москви - Держдеп

Нуланд поїде до Москви - Держдеп
Нуланд проведе переговори з російськими чиновниками. Фото: Reuters

Наступник глави Держдепартаменту США у справах Європи і Євразії Вікторія Нуланд здійснить триденний візит до Росії.

Там вона проведе ряд зустрічей та обговорить актуальні для двох держав і світу питання. Про це повідомила прес-служба Держдепу.

"Нуланд відправиться в Москву 11 жовтня, щоб зустрітися з посадовцями високого рангу й іншими співрозмовниками для обговорення низки двосторонніх, регіональних і глобальних питань", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нуланд візьме участь в україно-американській безпековій конференції до 30-ти річчя незалежності України

Далі у Нуланд заплановані візити до Лівану і Великобританії. 14 жовтня дипломат відвідає Бейрут, де зустрінеться із представниками громадянського суспільства і владою країни для обговорення економічних реформ і виборів у 2022 році.

Наступного дня заступник держсекретаря США вирушить до Лондона. У британській столиці Нуланд "зустрінеться з посадовцями високого рангу з ряду глобальних питань".

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба провів телефонну розмову з заступником державного секретаря США Вікторією Нуланд щодо евакуації з Афганістану. Співрозмовники також обговорили підготовку до візиту президента України Володимира Зеленського в США і висловили взаємне переконання в тому, що візит буде успішним і результативним.

Зараз ви читаєте новину «Нуланд поїде до Москви - Держдеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі