пʼятниця, 06 листопада 2020 09:12

Низка американських телеканалів перервали трансляцію виступу Трампа

Низка американських телеканалів перервали трансляцію виступу Трампа
Газета USA Today теж перервала трансляцію, назвавши заяви Трампа про корумпованість президентських виборів, які ніби то проходять із порушеннями, бездоказовими. Фото: Reuters

Виступ президента Америки Дональда Трампа перервали після того, як він сказав, що організатори президентських виборів, які 3 листопада відбулися у США, підраховують недійсні бюлетені.

Промову Трампа повністю не показали канали MSNBC, ABC, CBS, CNBC і NBC, пише bbc.com.

"Ми не тільки перериваємо президента США, але і поправляємо його", - сказав ведучий телеканалу MSNBC Брайан Вільямс.

Журналіст CNBC Шепард Сміт повідомив, що телеканал перервав трансляцію через те, що Трамп сказав дещо "здебільшого повністю невірне". Газета USA Today теж перервала трансляцію, назвавши заяви Трампа про корумпованість президентських виборів, які нібито проходять із порушеннями, бездоказовими.

Під час виступу Трамп заявив, що переміг на виборах президента, якщо рахувати "законні голоси".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підрахунок голосів на виборах у США триває: хто перемагає станом на ранок

Дональд Трамп продовжує звинувачувати виборчі комісії у шахрайстві, чим підриває підтримку з боку Республіканської партії.

Штаб президента США Дональда Трампа подав позови до судів штатів Джорджія, Мічиган і Пенсільванія з вимогою зупинити підрахунок голосів. У команді Трампа також заявили, що вимагатимуть перерахунку голосів у Вісконсині.

Зараз ви читаєте новину «Низка американських телеканалів перервали трансляцію виступу Трампа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі