середа, 09 грудня 2020 12:14

Найбільший порносайт змінив правила користування через скандал із розповсюдженням порно з дітьми

Найбільший порносайт змінив правила користування через скандал із розповсюдженням порно з дітьми
Pornhub змінив правила користування сайтов через скандал. Фото: rfi

Порносайт Pornhub змінив правила користування та публікацій відео після того, як видання The New York Times звинуватило сервіс у продажі матеріалів сексуального характеру з неповнолітніми.

Про це йдеться на сайті Pornhub.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сайт для дорослих показав, від чого мліють чоловіки у різних країнах світу

Від 8 грудня 2020 року завантажувати відео на сайт мають право лише партнери сервісу по контенту та учасники Модельної програми сайту, які заробляють на контенті. Раніше кожен міг опублікувати своє відео.

З 2021-го Pornhub запровадить систему ідентифікації користувачів, які завантажують контент.

Скачати відео з ресурсу тепер можна по платній підписці для учасників Модельної програми. Сайт отримав багато критики через те, що відео скачували та поширювали далі по мережі без згоди учасників.

Окремо вестимуть роботу із захисту прав дітей за допомогою технологій CSAI Match та PhotoDNA, а також пошук і видалення нелегального контенту.

Сайт Pornhub звинуватили в розповсюдженні відео із сексуальним насиллям над підлітками. MasterCard та банк MindGeek проведуть перевірку матеріалів сайту для дорослих.

Зараз ви читаєте новину «Найбільший порносайт змінив правила користування через скандал із розповсюдженням порно з дітьми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі