середа, 17 серпня 2016 02:12

Московські прихильники "Єдиної Росії" зірвали лекцію про Україну

Московські прихильники "Єдиної Росії" зірвали лекцію про Україну
Фото: nevnov.ru

У Москві прихильники "Єдиної Росії" зірвали лекцію про Україну.

У культурному Центрі України в Москві представники молодіжного крила "Єдиної Росії" зірвали лекцію про історію української держави.

У культурному Центрі України в Москві прихильники молодіжного крила російської партії "Єдина Росія" зірвали лекцію "З історії незалежності України" доктора філологічних наук, професора Антона Антонова-Овсієнко. Про це повідомляє Уніан.

Співробітник установи зазначив, що в аудиторії, де проводилася лекція, висить карта України, на якій окуповані території країни позначені як українські. Прихильники партії скандували "Крим - це Росія!" і ставили провокаційні запитання.

Також перед будівлею Центру проходив одиночний пікет, учасники якого по черзі тримав плакати з написами "Ганьба тим, хто виправдовує тероризм" і "Свободу Мирослави Бердник".

Співробітник Центру підкреслив, що установа не займається політичною діяльністю. На його думку, подібні дії неприпустимі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донецька "поліція" жорстоко побила громадських активістів.

Зараз ви читаєте новину «Московські прихильники "Єдиної Росії" зірвали лекцію про Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі