понеділок, 20 березня 2017 16:30

Меркель знайшла Трампа у журналі Playboy

Меркель знайшла Трампа у журналі Playboy
Ангела Меркель і Дональд Трамп. Фото: The Independent

Канцлер Німеччини Ангела Меркель перед зустріччю з американським президентом Дональдом Трампом вивчила його інтерв'ю для журналу Playboy.

"Меркель підняла справу давно минулих днів. Ще 1990 року Трамп давав інтерв'ю для чоловічого журналу. У тому інтерв'ю він висував політичні тези, котрі як президент США намагається втілювати в життя. Крім еротичного журналу, канцлер Німеччини вивчила попередні спілкування Трампа з прем'єр-міністрами Великої Британії, Японії та Канади. Вивчала манеру його поведінки", - повідомляє The Independent.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп і Меркель обговорили Україну

17 березня Ангела Меркель уперше провела офіційну зустріч з президентом США Дональдом Трампом після його обрання. Після зустрічі вона заявила, що не всі домовленості в рамках Мінської угоди були досягнуті.

Президент США Дональд Трамп заявив, що у них з канцлером Німеччини Ангелою Меркель "є щось спільне". Він натякнув, що її також прослуховувала адміністрація Обами. Про це Трамп сказав під час спільної прес-конференції з Меркель.

Зараз ви читаєте новину «Меркель знайшла Трампа у журналі Playboy». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі