середа, 17 серпня 2022 06:17

Маск заявив, що хоче купити легендарний "Манчестер Юнайтед"

Американський мільярдер, глава Tesla, бізнесмен та винахідник Ілон Маск анонсував покупку одного з найтитулованіших англійських футбольних клубів – "Манчестер Юнайтед".

Ніяких подробиць про угоду і плани на футбольний клуб він не повідомив, про свої наміри 17 серпня написав у Twitter.

"Щоб було ясно, я підтримую ліву половину Республіканської партії і праву половину Демократичної партії. Крім того, я купую "Манчестер Юнайтед", ласкаво просимо", – ідеться в повідомленні.

Автор: twitter.com/elonmusk
  Найбагатша людина світу Ілон Маск оголосив про намір придбати легендарний футбольний клуб “Манчестер Юнайтед”
Найбагатша людина світу Ілон Маск оголосив про намір придбати легендарний футбольний клуб “Манчестер Юнайтед”

Щоправда потім у коментарях Маск повідомив, що це не серйозна заява.

"Це давній жарт у Twitter. Я не купую спортивні команди", – зазначив засновник SpaceX.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маск розповів про можливості гуманоїда Tesla Bot

Автор: twitter.com/elonmusk
  Згодом виявилося, що заява Маска просто жарт
Згодом виявилося, що заява Маска просто жарт

Раніше Маск хотів придбати соцмережу Twitter, але вирішив розірвати угоду на придбання. Він заявив, що Twitter відмовився передати інформацію, яка допомогла б Маску та його команді встановити справжню кількість ботів або спам-акаунтів на платформі соціальної мережі. Водночас Twitter намагається знайти докази того, що Маск хотів зірвати фінансування угоди.

"Манчестер Юнайтед" – футбольний клуб із Траффорда заснований у 1878 році. Команда є однією із найуспішніших англійських клубів за кількістю титулів. Раніше Forbes оцінював вартість клубу з усіма його активами в $4,6 млрд. Зараз командою володіє американська родина Глейзер, яка придбала клуб у 2005 році за близько $1 млрд.

"Манчестер Юнайтед" має один із найбільших фан-клубів світу. Команда була чемпіоном Англії рекордні 20 разів і тричі вигравала Лігу чемпіонів УЄФА.

Нещодавно на двох американських заводах компанії Tesla Ілона Маска встановили банкомати з функцією продажу Bitcoin. До звичайних банкоматів лише додали функцію продажу криптовалюти.

Зараз ви читаєте новину «Маск заявив, що хоче купити легендарний "Манчестер Юнайтед"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі