пʼятниця, 14 вересня 2018 08:42

"Маніяк із свердлом" - на російському космічному кораблі виявили нові дірки

"Маніяк із свердлом" - на російському космічному кораблі виявили нові дірки
Космічний корабель Союз знову із дірками. Фото TASS

На обшивці російського корабля "Союз" на Міжнародній космічній станції виявили нові дірки.

"Сліди від свердла є не тільки в побутовому відсіку корабля, а й на екрані протиметеоритного захисту. Першу дірку залатали, а от нові виявили під час перегляду фотографій. Захисний екран просвердлений навиліт", - повідомив ТАСС.

"Роскосмос" звинуватив спочатку робітника, який випадково зробив отвір свердлом, а потім залатав клеєм. Але пізніше версію змінили і звинуватили американських астронавтів, які хотіли таким чином досягти термінової евакуації через хворого колегу на МКС. Але командир екіпажу МКС американець Ендрю Фойстел відкинув цю версію.

Зараз на МКС перебувають 6 космонавтів: росіяни Олег Артем'єв і Сергій Прокоп'єв, а також Річард Арнольд, Серіна Ауньен-Ченселлор, Ендрю Фойстел і Олександр Герст із США.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дірку в нашому туалеті просверлили американці - Роскосмос

Отвір у пристикованому до Міжнародної космічної станції російському космічному кораблі "Союз МС-09" могли просвердлити в космосі.

Зараз ви читаєте новину «"Маніяк із свердлом" - на російському космічному кораблі виявили нові дірки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі