неділя, 20 лютого 2022 17:01

Макрон і Путін організують зустріч робочої групи для припинення вогню на Донбасі

Макрон і Путін організують зустріч робочої групи для припинення вогню на Донбасі
Президент Росії та президент Франції домовились провести дипломатичну роботу. Фото: ua.news

Президент Франції Еммануель Макрон і президент Росії Володимир Путін організують найближчим часом зустріч робочої групи для досягнення припинення вогню на Донбасі.

Сторони домовилися провести інтенсивну дипломатичну роботу. Про це повідомляє агентство РИА Новости.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Макрон переговорив з Зеленським після розмови з Путіним

Зокрема, глава французького Міністерства закордонних справ Жан-Ів Ле Дріан проведе зустріч із міністром закордонних справ Росії Сергієм Лавровим.

20 лютого президент Франції Еммануель Макрон переговорив з президентом Володимиром Зеленським. Обговорювали президенти поточну безпекову ситуацію.

Перед розмовою з Зеленським, Макрон поговорив по телефону з президентом Росії Володимиром Путіним. У президента Франції переговори з лідерами країн ще не прокоментували.

Президент України Володимир Зеленський знову запропонував президенту РФ Володимиру Путіну зустрітись. Так відповів на запитання, чи знає він, які у Путіна плани щодо України на Мюнхенській конференції з безпеки 19 лютого.

Зараз ви читаєте новину «Макрон і Путін організують зустріч робочої групи для припинення вогню на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі