середа, 09 вересня 2020 13:35

Лукашенко заявив, що існує неопублікована частина "перехоплення розмови Варшави і Берліна"

Лукашенко заявив, що існує неопублікована частина "перехоплення розмови Варшави і Берліна"
Лукашенко заявив, що передав ФСБ Росії "фейкову" перехоплену "розмову Варшави і Берліна" про Навального. Фото: Reuters

Виконувач обов'язків президента Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що фейковий запис нібито перехопленої "розмови Берліна і Варшави" про отруєння російського опозиціонера Олексія Навального містить неопубліковану частину, яка дуже "здивує" суспільство.

Про це в ефірі радіостанції "Говорит Москва" розповів головний редактор Роман Бабаян, який був присутній на зустрічі з Лукашенком 8 вересня.

Журналіст переказав слова, в яких Лукашенко повідомляє, що опублікований нібито перехоплений запис - лише частина, а всю "плівку" він передав у ФСБ Росії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Франція передумала проводити зустріч із російськими міністрами

"Це тільки шматочок цієї плівки. У нас є вся ця розмова, хочете послухати? Тоді попросіть керівника ФСБ Росії, він дасть її вам послухати, тому що я передав цю плівку йому. Проте можу вам сказати, що це дурниця, це квіточки. Ви навіть не уявляєте, яка в нас є інформація і які ягідки ще попереду", - сказав Лукашенко.

"Я дослівно не процитую, але сенс передам зараз. Усі, каже, наді мною почали сміятися, але я вам скажу так: даремно ви наді мною посміялися, це дуже серйозна історія, і це не ми придумали. Ми розгорнули станцію в Гродно, вона в нас забезпечена суперсучасною технікою, у нас там працюють суперпрофесійні люди. Ми її перехопили". - процитував журналіст.

4 вересня в Мінську оприлюднили нібито запис розмови неназваних представників Польщі та ФРН. Уряд Білорусі представив її як "перехоплену бесіду про фальсифікацію отруєння Навального". Влади Польщі та Німеччини заявили, що заява Лукашенка не відповідає дійсності.

Зараз ви читаєте новину «Лукашенко заявив, що існує неопублікована частина "перехоплення розмови Варшави і Берліна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі