четвер, 29 квітня 2021 07:26

Лукашенко приховує сина з розумовою відсталістю – ЗМІ показали фото

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко має сина з розумовою відсталістю. Його існування приховує.

Хлопчик на два роки старший за Миколу, 2004 року народження, який побував з батьком на різних державних заходах і офіційних візитах. Про це повідомляє опозиційний білоруський Telegram-канал NEXTA.

Відомо, що у Олександра Лукашенка — троє синів. Старші — 46-річний Віктор і Дмитро, 41 рік. З їхньою матір'ю, Галиною, Лукашенко офіційно не розлучений, але живуть вони окремо. Третій син — Микола. Згідно основної версії ЗМІ, його матір'ю є Ірина Абельська, колишня особиста лікарка Олександра Лукашенка. Як виявилося, Микола — другий син Абельської і Лукашенка.

Автор: sputnik.by
  Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко  з синами Вікитором, Дмитром і Миколою
Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко з синами Вікитором, Дмитром і Миколою

"За два роки до народження Колі, в листопаді 2002 року у пари народився син з особливостями розвитку — розумовою відсталістю, аутизмом і недорозвиненими слуховими проходами (глухонімий)", — стверджують в NEXTA.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Восени РФ і Білорусь створять "союзну державу" - Лукашенко

За словами адміністраторів каналу, Лукашенко вирішив, що хвора дитина зашкодить його кар'єрі політика і вирішив її позбутися. Хлопчика записали на дівоче прізвище матері — Матвій Постоялко, і відправили до дитбудинку.

"Весь цей час коштів на нього не шкодували: у Матвія був особистий тьютор, педагог, індивідуальний навчальний кабінет, дорогі розвиваючі іграшки, до нього приставили двох "бабусь", які контролювали виховний процес і привозили хлопчикові все необхідне (їжу, іграшки)", — йдеться в повідомленні.

Нібито Лукашенко, дізнавшись про другу вагітність Абельської, навіть побив її до втрати свідомості. Він боявся, що і ця дитина народиться з розумовою відсталістю. І саме тому існування Миколи приховували так довго — поки Лукашенко остаточно не переконався, що друга дитина здорова і не зіпсує його імідж.

За словами журналістів, зараз Матвія утримують в психоневрологічному будинку-інтернаті для людей похилого віку та інвалідів у Мінську. У NEXTA навіть знайшли його фотографію 7-річної давності, на якій хлопчикові 10-11 років.

Автор: NEXTA
  Олександр Лукашенко  має сина з розумовою відсталістю. Його звати Матвій Постоялко, він живе в інтернаті
Олександр Лукашенко має сина з розумовою відсталістю. Його звати Матвій Постоялко, він живе в інтернаті

Олександр Лукашенко заявив, що іноземні спецслужби готували замах на нього та його синів. Він стверджує, що до замаху причетні Сполучені Штати. За його словами, ФСБ Росії затримала підозрюваних, які нібито готували державний переворот у Білорусі та хотіли фізично розправитися з ним.

Зараз ви читаєте новину «Лукашенко приховує сина з розумовою відсталістю – ЗМІ показали фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі