неділя, 25 серпня 2024 16:34

Латвія посилила контроль товарів із Росії та Білорусі

Латвія посилила контроль товарів із Росії та Білорусі
Обмеження будуть діяти до 23 лютого 2025 року. Фото: pixabay.com

Продовольчо-ветеринарна служба Латвії посилила контроль товарів із Росії та Білорусі на прикордонних пунктах.

Новий режим запровадили з 25 серпня, передає Delfi.

"Посилені перевірки проводяться з метою обмеження ризиків для здоров'я людей і тварин, а також, у випадку генетично модифікованих організмів, для навколишнього середовища", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У Путіна нестабільна психіка й він загрожує геополітичній стабільності у світі" - колишній прем'єр Австралії

Цей режим буде діяти до 23 лютого 2025 року на підставі аналізу даних за період з 1 квітня до 31 липня 2024 року. Тоді виявили триваючі побоювання з приводу безпеки цих товарів.

У Міноборони Литви прокоментували публікацію таблоїду Bild про підготовку НАТО до війни з Росією. Доки в Україні тривають інтенсивні бої, країна-агресорка не має ресурсів на відкриття другого фронту, заявили там.

Таблоїд Bild нещодавно написав про нібито таємний документ міністерства оборони ФРН, у якому міститься припущення про ескалацію між НАТО і РФ у лютому цього року і зіткнення у 2025 році з російськими військами у районі країн Балтії. Bild написав, що цей сценарій є легендою навчань НАТО.

Тим часом Естонія підготувала план військової стратегії для країн Заходу, щоб допомогти Україні виграти війну за три роки. Головною умовою є консолідація усіх країн.

Зараз ви читаєте новину «Латвія посилила контроль товарів із Росії та Білорусі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі