вівторок, 26 квітня 2022 11:27

Спецтема: Війна Росії проти України

Найбільший у світі серійний виробник мотоциклів "Урал" йде з Росії

Найбільший у світі серійний виробник мотоциклів "Урал" йде з Росії
Ural Motorcycles є єдиною у світі компанією, яка займається серійним випуском важких позашляхових мотоциклів. Фото: pixabay.com

Російська компанія Ural Motorcycles, що випускає важкі мотоцикли з коляскою, переносить виробництво з Росії до Казахстану.

Переїзд пов'язаний із нестачею низки комплектуючих, що підпадають під санкції, а також із забороною на імпорт техніки з РФ, заявив генеральний директор компанії Ілля Хаїт, передає Аutonews.

"Новий збірний майданчик Ural Motorcycles організований у казахстанському Петропавловську, що розташований за 600 км від російського Ірбіта Свердловської області, де раніше випускали техніку", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Без підгузків і туалетного паперу: Zewa, Libresse і Libero йдуть із ринку РФ

Компанія змушена найняти нових працівників у Петропавловську. Водночас основний керівний склад переїде до Казахстану з Росії.

Ural Motorcycles - єдиною у світі компанія, що серійно випускає важкі позашляхові мотоцикли з коляскою. Основним ринком збуту Ural Motorcycles є США. Компанія має декількох дилерів практично у кожному штаті.

Автоконцерн Stellantis зупинив єдиний російський завод "ПСМА Рус" у Калузі. Автоконцерну належать марки легкових автомобілів Abarth, Alfa Romeo, Chrysler, Citroеn, Dodge, DS, Fiat, Jeep, Lancia, Maserati, Opel, Peugeot, Ram Trucks, Vauxhall та інші.

Зараз ви читаєте новину «Найбільший у світі серійний виробник мотоциклів "Урал" йде з Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі