четвер, 09 червня 2022 09:29

Спецтема: Війна Росії проти України

Китайський гігант Huawei закрив магазини у Росії

Китайський гігант Huawei закрив магазини у Росії
Huawei закрив магазини у Росії. Фото: huawei.com

Китайський виробник електроніки і телекомунікаційного обладнання Huawei закрив 19 магазинів на території країни-агресорки Росії.

Запроваджувати санкції проти Російської Федерації Китай відмовився. Однак перестав постачати техніку до країни-загарбниці, пишуть росЗМІ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Siemens іде з Росії

Раніше повідомляли, що Huawei може потрапити в санкційний список, якщо і надалі надаватиме підтримку Росії у сфері телекомунікацій. До того ж, американський і європейський ринки в десятки разів більші, ніж російський. Компаніям вигідніше закривати представництва, офіційні точки продажу техніки в РФ, але продовжувати працювати для західних країн.

Американська електронна корпорація IBM йде з ринку Російської Федерації. Про це повідомив мінстр цифрової трансформації Михайло Федоров.

У березні компанія засудила повномасштабне вторгнення Росії в Україну і призупинила роботу. Але продовжувала фінансово підтримувати кілька сотень своїх працівників. Однак тепер більшість з них безробітні.

Зараз ви читаєте новину «Китайський гігант Huawei закрив магазини у Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі