четвер, 21 грудня 2023 09:01

Кім Чен Ин заявив про готовність завдати ядерний удар

Кім Чен Ин заявив про готовність завдати ядерний удар
Кім Чен Ин заявив, що КНДР без вагань відповість ядерним ударом на будь-яку провокацію. Фото: eastnews.ua

Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин заявив, що Пхеньян без вагань відповість ядерним ударом на будь-яку провокацію противника, пов'язану із застосуванням ядерної зброї проти КНДР.

Під час зустрічі із солдатами ракетного управління збройних сил із приводу нещодавніх навчань із запуску міжконтинентальної балістичної ракети диктатор сказав, що в разі ядерних провокацій противника без вагань завдасть ядерного удару, пише Reuters.

"Рішуча військова діяльність є чітким поясненням режиму наступальної протидії та еволюції ядерної стратегії й доктрини КНДР. Ми атакуватимемо, якщо противник спровокує КНДР за допомогою ядерної зброї", - сказав він на зустрічі з 2-ю червонопрапорною ротою, що брала участь в недавньому запуску міжконтинентальної балістичної ракети Hwasong-18.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Північна Корея передала РФ нову партію зброї для війни проти України

Північнокорейський лідер додав, що запуски міжконтинентальних балістичних ракет продемонстрували високу мобільність збройних сил КНДР та їхню здатність до швидкого нападу. Диктатор закликав докласти зусиль для подальшого підвищення їхньої боєздатності.

Північна Корея в понеділок провела успішне випробування своєї найновішої твердопаливної міжконтинентальної балістичної ракети (МБР) великої дальності Hwasong-18. Північнокорейський диктатор Кім Чен Ин заявив, що задоволений випробуванням.

Зараз ви читаєте новину «Кім Чен Ин заявив про готовність завдати ядерний удар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі