понеділок, 05 грудня 2016 12:47

Кім Чен Ина вперше за 9 місяців побачили з дружиною

Кім Чен Ина вперше за 9 місяців побачили з дружиною

Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин вперше за 9 місяців з'явився на публіці разом з дружиною, 27-річною Лі Соль Чжу. Про це пише Daily Mail.

Пара відвідала конкурс льотної майстерності військово-повітряних сил КНДР. Кім Чен Ин спостерігав за маневрами разом із дружиною, групою воєначальників і партійних діячів. Після виступів пілоти подарували першій леді букет квітів.

Востаннє Лі Соль Чжу бачили в березні. Відтоді вона не з'являлася на людях. Ходили чутки, що вагітна. Або потрапила в немилість до диктатора та його молодшої сестри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ООН посилила санкції проти Північної Кореї

Раніше Лі Соль Чжу була співачкою. Познайомилася з Кім Чен Ином 2009 року. Тоді вийшла за нього заміж. Офіційно її представили корейцям 2012 року. Подружжя має двох дітей.

Перша леді КНДР носить дорогі прикраси, одяг. Не соромиться хизуватися перед зубожілим населенням країни у виробах відомих світових брендів Tiffany і Dior.

Раніше австралійський фотограф опублікував добірку рідкісних знімків Північної Кореї.

Зараз ви читаєте новину «Кім Чен Ина вперше за 9 місяців побачили з дружиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі