субота, 23 березня 2024 09:30

Кількість загиблих унаслідок стрілянини у Підмосков'ї зросла до 83

Кількість загиблих унаслідок стрілянини у Підмосков'ї зросла до 83
Торговельний центр "Крокус Сіті Хол" у місті Красногорськ Московської області РФ після стрілянини. Фото: пресслужба губернатора та уряду Підмосков'я

Російські пабліки заявили про 83 загиблих унаслідок стрілянини, що сталася напередодні у концертному залі "Крокус Сіті Хол" під Москвою.

Про це повідомив "Укрінформ".

Троє із загиблих - діти.

Губернатор Підмосков'я Андрій Воробйов уранці в суботу повідомив, що у лікарнях Москви і Московської області перебувають 115 осіб, зокрема п'ятеро дітей, які постраждали під час теракту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилися фото зсередини згорілого ТЦ під Москвою

Уночі слідчий комітет РФ повідомляв, що загиблих понад 60.

Вранці у підмосковному Красногорську почали розбирати зал для глядачів, де частково обвалилися перекриття.

22 березня у місті Красногорськ Московської області у концертному залі "Крокус Сіті Хол" перед концертом гурту "Пикник" сталася стрілянина.

Російські ЗМІ повідомили, що у партер увірвалося особи у камуфляжі і відкрили стрілянину з автоматичної зброї. Нападники кинули гранату або запальну шашку, унаслідок чого почалася пожежа.

Стрілянина у Підмосков'ї - спланована провокація російських спецслужб за вказівкою диктатора Володимира Путіна. Таким чином він хоче виправдати ще більш жорсткі удари по Україні і провести тотальну мобілізацію в РФ, повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Зараз ви читаєте новину «Кількість загиблих унаслідок стрілянини у Підмосков'ї зросла до 83». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі