пʼятниця, 27 жовтня 2023 09:32

Ізраїль провів нову операцію на території Сектора Гази

Ізраїль провів нову операцію на території Сектора Гази
Ізраїльські війська провели чергову операцію на території Сектора Гази. Фото: gettyimages.com

Вночі проти 27 жовтня Ізраїль провів уже другу операцію на території Сектора Гази.

ЦАХАЛ направив танки та війська в Сектор Гази й завдав ударів по об'єктах терористичного угрупування ХАМАС. Про це повідомляє The Times of Israel.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Конфлікт на Близькому Сході: Іран зібрався воювати проти США та Ізраїлю

Військові стверджують, що рейд поблизу району Шуджайя на сході міста Газа був здійснений силами піхоти, бойової та бронетехніки. Ізраїльські безпілотники та бойові гелікоптери забезпечували повітряне прикриття.

В ізраїльській армії повідомили, що артилерійські та авіаційні удари були нанесені по об'єктах, що належать терористичному угрупованню ХАМАС. Зокрема, ізраїльтяни вдарили по пунктах запуску протитанкових керованих ракет і командних центрах.

Через кілька годин ізраїльські війська залишили район. За офіційними даними ЦАХАЛ, постраждалих немає.

Армія оборони Ізраїлю вночі проти 26 жовтня здійснила перший "цілеспрямований рейд" у північній частині Сектора Гази. За даними ЦАХАЛ, участь в операції брали танки та піхота.

В ізраїльській армії заявили, що завдали ударів по численних терористах, об'єктах інфраструктури та позиціях запуску протитанкових керованих ракет.

Зараз ви читаєте новину «Ізраїль провів нову операцію на території Сектора Гази». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі