пʼятниця, 08 жовтня 2021 09:38

Індія відкривається для туристів уперше за 1,5 років

Індія відкривається для туристів уперше за 1,5 років
Туристів чартерними рейсами почнуть пускати з 15 жовтня. Фото: Pexels

В Індії після 18-місячної перерви поновили видачу туристичних віз.

Міністерство внутрішніх справ країни повідомило, що туристів чартерними рейсами почнуть пускати з 15 жовтня.

Іншим дозволять в'їзд з 15 листопада.

"Іноземні туристи, перевізники, що доставляють їх до Індії, та інші зацікавлені сторони повинні дотримуватися всіх належних протоколів і норм, що стосуються Covid-19, про які час від часу повідомляє Міністерство охорони здоров'я і благополуччя сім'ї", - зазначає індійське відомство.

2019-го Індія прийняла 10,6 млн іноземних туристів. 2018 року валютний виторг від туризму становив $28,6 млрд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вакцинний туризм": росіяни масово кинулися в Європу по щеплення

Індія сильно постраждала від пандемії коронавірусу. Тут уперше виявили штам Delta. У країні зареєстрували понад 440 тис. випадків смерті пацієнтів з коронавірусом і понад 33 млн випадків захворювання. Повністю вакцинувалися 18,63% населення.

Парк слонів на Балі залишив більше десятка слонів голодувати, а працівники, що залишилися без зарплати через різке падіння продажу квитків, роз'їхалися. Такі наслідки пандемії, які привели до закриття парку для туристів. Балійський слонячий табір - парк у стилі сафарі, розташований за пів години їзди від міста Убуд. До пандемії він пропонував низку заходів на природі, як-от катання на велосипеді по рисових полях по сусідству зі слонами та рафтинг.

Зараз ви читаєте новину «Індія відкривається для туристів уперше за 1,5 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі