понеділок, 22 серпня 2022 01:48

Індія бореться із повенями та зсувами - тіла загиблих досі не можуть знайти
1

Індія страждає від масштабних зсувів та повеней. Їх викликали сильні мусонні дощі.

За останні три дні загинули щонайменше 50 людей, передає Reuters.

Фото: DAWN

Зокрема, сильні зливи, що супроводжувалися зсувами та повенями в гімалайському штаті Хімачал-Прадеш за останні три дні забрали життя зонайменше 36 людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суне потужна гроза: де чекати злив з градом

У сусідньому гірському штаті Уттаракханд чотири людини загинули і 13 вважаються зниклими безвісти через постійні дощі. Також у східному штаті Одіша понад шестеро людей загинули під час проливних дощів.

За словами влади району Рамгарх у східному штаті Джаркханд, п'ятьох людей знесло водами річки Налкарі. Наразі вдалося знайти лише чотири тіла.

По всьому Демидову жителі борються з наслідками сильної повені, яка за звичайних обставин стала б ще одним нещастям для людей, які постраждали. Цього разу все було навпаки. Фактично це була тактична перемога у війні проти Росії. Українці навмисно затопили село з величезними полями навколо нього, створивши болото, яке зірвало російський танковий наступ на Київ і дало армії дорогоцінний час для підготовки оборони.

Зараз ви читаєте новину «Індія бореться із повенями та зсувами - тіла загиблих досі не можуть знайти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі