четвер, 15 березня 2018 06:06

"Добре відрізнятися від інших" - різнокольорові близнючки відверто розповіли про особисте
12

Фото близнючок 11-річних Марсії та Міллі Біггс надрукують на обкладинці National Geographic
Фото: Daily Mail
Міллі (праворуч, поруч з батьком) має темну шкіру, карі очі та темне волосся. Марсія успадкувала зовнішність блондинки від матері
11-річні Марсія та Міллі  дивують оточуючих ще з дитинства
11-річні Марсія та Міллі  дивують оточуючих ще з дитинства
11-річні Марсія та Міллі  дивують оточуючих ще з дитинства

Близнючки 11-річні Марсія та Міллі Біггс давно бентежать світ своєю зовнішністю. Одна із них - блакитноока світлошкіра білявка, друга - темношкіра й кароока. Сестри вирішили розповісти світу, як вони почуваються.

Дівчата поспілкувалися з журналістами, оскільки їх спільне фото прикрасить обкладинку квітневого журналу National Geographic, розповідає Daily Mail.

Автор: Daily Mail
  Міллі (праворуч, поруч з батьком) має темну шкіру, карі очі та темне волосся. Марсія успадкувала зовнішність блондинки від матері
Міллі (праворуч, поруч з батьком) має темну шкіру, карі очі та темне волосся. Марсія успадкувала зовнішність блондинки від матері

Близнюки з Бірмінгема, Англія, народилися 3 липня 2008 року. Їхня мати светлошкіра, а батько - виходець із Ямайки. Не замислювалися щодо думки оточуючих про наш шлюб, кажуть. Так само налаштовували дітей.

Спочатку дівчатка були такі схожі, що батьки навіть дали їм схожі імена - Міллі Марсіа Медж і Марсія Міллі Медж. Доньки були мулатками тому їхні імена складалися з європейських і ямайських частин. Але за 10 місяців їхня зовнішність почала змінюватися.

Автор: Daily Mail
  11-річні Марсія та Міллі  дивують оточуючих ще з дитинства
11-річні Марсія та Міллі дивують оточуючих ще з дитинства

"Спочатку це відбулося з Міллі. Вона ставала темнішою і темнішою. Ми ніколи не турбувалися про це, ми просто прийняли ", - пригадує батько Майкл Біггс.

"Коли я возила їх в колясці, люди дивилися на мене, потім на одну мою дочку й на другу. І питали: "Вони близнючки?" - розповідає мати Аманда. Відповідала: "Так". Після чого завжди чула: "А чому одна біла, а друга чорна?" "Це гени", - пояснювала.

Ворожості не було, каже. Лише цікавість. Коли дівчата підросли, їх постійно сприймали як подружок, а не як сестер. Згодом люди побачили, що вони просто красиві.

"Іноді люди не вірять нам, коли ми говоримо, що ми близнючки. Вони думають, що брешимо", - говорить Марсія.

Дівчата добре розуміють, що таке расизм.

"Це коли тебе судять за тим, якого ти кольору. А не сприймають те, яким ти є насправді", - говорить Міллі.

"Це погана річ, бо може образити людину", - додає Марсія.

Майкл свого часу пережив расистські знущання. Але ніколи не помічав, щоб їхніх дівчат ображали через колір шкіри.

"Коли люди бачать нас, вони думають, що ми просто найкращі друзі. Як дізнаються, що ми близнюки, їх це дуже дивує", - розповідає Марсія.

Сестри розповідають, що мають різні смаки до одягу, кольорів. Про різницю у зовнішності не згадують.

"Міллі більше любить дівчачі речі. Рожевий колір і всяке таке. Я не люблю рожевий. Я пацанка. Люди такі, якими вони є", - розповідає Марсія.

"Я вважаю, що це прикольно. Люди не можуть нам сказати "ви білі" або "ви чорні". Тому що ми і такі, і такі", - говорить Міллі.

"Я думаю, добре відрізнятися від інших. Бо ти можеш бути самим собою", - додає Марсія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Одні на мільйон: близнятам із різним кольором шкіри не вірять

Шанс народити різнорасових близнюків - один до 100 тис. Лікарі пояснюють: різні сперматозоїди запліднили дві різні яйцеклітини. Тому дівчата схожі не більше, ніж будь-які брат і сестра. Зовнішність дітей у міжрасових родин залежить від того, звідки родом батьки. Який колір шкіри запрограмований у їхніх генах. Часто близнюки схожі більше на одного члена подружжя, ніж на другого.

У Каліфорнії 31-річна Джессіка Аллен одночасно народила двійню від різних людей. Вона завагітніла, коли була сурогатною матір'ю. Це явище називається суперфетація і є дуже рідкісним. Після УЗД лікарі медики припустили, що в американки народяться близнюки. Але під час пологів один новонароджений був помітно менший за розміром, ніж другий. Наступного дня замовники показали американці фотографію немовлят. Було помітно, що один малюк китаєць, а другий - мулат. Після проведеної ДНК-експертизи з'ясували, що в малюків різні батьки. Жінка завагітніла від свого партнера, вже будучи вагітною.

Зараз ви читаєте новину «"Добре відрізнятися від інших" - різнокольорові близнючки відверто розповіли про особисте». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі