неділя, 25 березня 2018 17:53

Хамство і бандитизм: у Кремлі прокоментували дії Лондона по справі Скрипаля

Хамство і бандитизм: у Кремлі прокоментували дії Лондона по справі Скрипаля
"Президент Путін зберігає абсолютний спокій, абсолютну витримку. І, на відміну від візаві на острові, зберігає абсолютну коректність", - Пєсков. Фото: interfax.ru

Президент РФ Володимир Путін зберігає абсолютний спокій в зв'язку з поведінкою Великобританії, хоча дії Лондона є небаченим хамством, - заявив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков.

"Дії Лондона - це небачене хамство, яке межує з бандитизмом в міжнародних справах, - сказав він в інтерв'ю програмі "Підсумки тижня" на НТВ. - Ви бачите, що президент зберігає абсолютний спокій, абсолютну витримку. І на відміну від візаві на острові зберігає абсолютну коректність ".

"А що за цим стоїть? Або внутрішні проблеми Британії, або проблеми взаємин Британії з її союзниками, або ще щось. Це не наша справа. Наша справа - як впоратися з цією провокацією", - сказав прес-секретар президента.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мені пропонували за партію "Новачка" $5 тис. - розробник

Він звернув увагу на те, що Путін сформулював позицію щодо дій Лондона відразу.

"Він сказав, що ми займаємося нашими внутрішніми справами в першу чергу, а це подія, яка сталася у вас. І ми спочатку повинні розібратися, а потім вже про щось говорити. Ось, власне позиція Путіна", - додав Пєсков.

4 березня 2018 року колишнього офіцера російської розвідки Сергія Скрипаля та його 33-річну доньку Юлію госпіталізували з симптомами отруєння в британському Солсбері. Вони перебувають у важкому стані. До лікарні також потрапив поліцейський Нік Бейлі. Пізніше його виписали.

Встановили, що отруєння відбулося нервово-паралітичним агентом "Новачок": хімічною зброєю, яку виробляли в СРСР і по спадку вона дісталася Росії.

Зараз ви читаєте новину «Хамство і бандитизм: у Кремлі прокоментували дії Лондона по справі Скрипаля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі