неділя, 09 жовтня 2022 22:31

Голова Слідчого комітету РФ доповів Путіну про вибух на Кримському мосту

Голова Слідчого комітету РФ доповів Путіну про вибух на Кримському мосту
На Кримському мосту вибухнуло вранці 8 жовтня. Фото: kommersant.ru

Голова Слідчого комітету РФ Олександр Бастрикін назвав президенту Росії Володимиру Путіну організаторів вибуху на Кримському мосту.

За його інформацією, вибух на Кримському мості готували "українські спецслужби". Їм нібито допомагали громадяни Росії та третіх держав, пише Коммерсантъ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін вперше заговорив про "бавовну" на Кримському мосту

За його словами, ФСБ вдалося встановити підозрюваних у організації вибуху на Кримському мості. Також встановлені перевізники, які брали участь в організації руху вантажівки. Встановлено маршрут руху вантажівки, що нібито викликав вибух – це Болгарія, Грузія, Вірменія, північна Осетія, Краснодарський край.

У підготовці вибуху "українським спецслужбам" нібито допомагали громадяни Росії та третіх держав, йдеться у доповіді Бастрикіна.

Він також повідомив, що після вибуху на Кримському мосту порушили кримінальну справу за статтею про тероризм.

На Кримському мосту вибухнуло вранці 8 жовтня. Секція дорожнього полотна впала у море. На залізничній гілці спалахнула пожежа.

Міністерство оборони України провело паралелі між ракетним крейсером "Москва" і мостом. В СБУ заявили, що поки що не коментують "бавовну" на мості.

Міст через Керченську протоку російські окупанти відкрили 2018 року. На відкритті був президент країни-агресорки РФ Володимир Путін, він їхав між берегами на КамАЗі.

Зараз ви читаєте новину «Голова Слідчого комітету РФ доповів Путіну про вибух на Кримському мосту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі