середа, 07 серпня 2024 06:23

Гарріс уперше провела мітинг зі своїм віцепрезидентом Волзом

Гарріс уперше провела мітинг зі своїм віцепрезидентом Волзом
Демократи провели мітинг у Філадельфії. Фото: Getty images

Кандидатка на президентських виборах від Демократичної партії Камала Гарріс та її претендент на посаду віцепрезидента Тім Волз уперше виступили разом на передвиборчому мітингу.

Це відбулося Філадельфії штату Пенсильванія, передає CNN.

Гарріс сказала, що Волз "буде готовий до кампанії у перший же день". Волз наголосив, що поділяє з Гарріс демократичні цінності.

Він розкритикував Доналда Трампа й викликав на дебати претендента у віцепрезидента від республіканців Джей Ді Венса. Заявив, що "не може дочекатися, якщо він захоче піднятися з дивану і з'явитися".

"Я повинен сказати вам, вказати на одне моє спостереження, яке я зробив. Я просто повинен це сказати – ви це знаєте, ви це відчуваєте. Ці хлопці моторошні, і до біса дивні. Це те, що ви самі бачите", - заявив Волз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гарріс стала кандидаткою у президенти США: вона отримала необхідні голоси

ЗМІ пишуть, що Гарріс та Волз дуже задоволені мітингом.

"Ви бачили сьогоднішній вечір? Це було просто приголомшливо", - сказала Гарріс у телефонній розмові.

Вона також похвалила Вальца та його енергію.

З Філадельфії розпочинається п'ятиденна поїздка Гарріс та Волца по різних штатах.

Кандидатка у президенти США від Демократичної партії Камала Гарріс обрала губернатора Міннесоти Тіма Волза своїм віцепрезидентом. Колишній педагог Волз зараз обіймає другий термін губернатора Міннесоти та очолює Асоціацію губернаторів-демократів.

Зараз ви читаєте новину «Гарріс уперше провела мітинг зі своїм віцепрезидентом Волзом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі