середа, 28 лютого 2018 13:06

Євросоюз проанонсував долю "санкційних" росіян

  ЄС продовжить індивідуальні санкції проти чиновників РФ 12 березня. Фото: strana.ua
ЄС продовжить індивідуальні санкції проти чиновників РФ 12 березня. Фото: strana.ua

12 березня 2018 року Європейський союз продовжить індивідуальні санкції щодо російських фізичних і юридичних осіб за "підрив або загрозу територіальній цілісності, суверенітету і незалежності України".

"Санкції проти 150 сепаратистів та посадових осіб з Росії та 38 юридичних осіб будуть продовжені 12 березня", - написав у Twitter брюссельський кореспондент "Радіо "Свобода" Рікард Йозвяк.

Як повідомляють eurointegration.com.ua, йдеться про санкції, термін дії яких завершується 15 березня. Вони будуть продовжені на 6 місяців до 15 вересня. Раніше стало відомо, що у нинішньому списку немає ніяких змін у переліку фізичних чи юридичних осіб.

Очікувалося, що Рада ЄС із закордонних справ затвердить продовження санкцій 26 лютого, але цього питання не було у порядку денному.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мир у Європі можливий за сприяння Росії - канцлер Австрії

Запровадження нових санкцій США проти Росії неминуче. Cам президент Трамп "дуже не хоче запроваджувати нові санкції". Однак після офіційних звинувачень Міністерства юстиції США проти 13-ти росіян і трьох організацій у втручанні в американські вибори, глава Білого дому перебуває під серйозним політичним тиском. Про це заявив екс-посол США в Росії Майкл Макфол.

Зараз ви читаєте новину «Євросоюз проанонсував долю "санкційних" росіян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі