вівторок, 27 лютого 2018 02:37

Трамп дуже не хоче вводити нові санкції проти РФ - екс-посол США

Трамп дуже не хоче вводити нові санкції проти РФ - екс-посол США
В адміністрації Трампа є ті, хто виступає за введення нових санкцій. Фото: Радіо Свобода

Запровадження нових санкцій США проти Росії неминуче.

Про це заявив екс-посол США в Росії Майкл Макфол, пише Голос Америки.

"Думаю, в кінцевому підсумку нові санкції будуть введені. Цей процес йтиме повільно, оскільки адміністрація Трампа явно не хоче цього робити", - зазначив колишній високопоставлений американський дипломат.

Він вважає, що сам президент Трамп "дуже не хоче запроваджувати нові санкції". Однак після офіційних звинувачень Міністерства юстиції США проти 13-ти росіян і трьох організацій у втручанні в американські вибори, глава Білого дому перебуває під серйозним політичним тиском, сказав експерт.

"Після цього обвинувального висновку відсутність дій буде ознакою слабкості, і я знаю, що в адміністрації Трампа є ті, хто виступає за введення нових санкцій. Тому я очікую, що з часом це відбудеться", - зауважив Майкл Макфол.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: США найближчим часом представлять нові санкції проти РФ

Нагадаємо, раніше США розширили санкційний список проти РФ новими прізвищами. Департамент казначейства оприлюднив інформацію про те, що під дію обмежень потрапив заступник міністра енергетики Російської Федерації Андрій Черезов. Крім того, під дію санкцій потрапили представники ОРДЛО і російські компанії.

Зараз ви читаєте новину «Трамп дуже не хоче вводити нові санкції проти РФ - екс-посол США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі