неділя, 08 липня 2018 15:27

Двоє українців загинули в Росії в результаті ДТП

Двоє українців загинули в Росії в результаті ДТП
У Росії через зіткнення мікроавтобуса і вантажівки загинуло 2 українців, ще 4 отримали травми. Фото: Jdnkc

У російському місті Орел в ДТП загинули двоє українських громадян, ще четверо отримали травми.

Зазначається, що мікроавтобус українців зіткнувся із вантажівкою. Про це розповів офіційний представник Департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ України Василь Кирилич, передає Reuters.

"За інформацією, отриманою посольством України в РФ від Управління МНС РФ в Орловській області, 8 липня в г.Орел сталася ДТП за участю російського вантажного автомобіля і мікроавтобуса, яким керував громадянин України. В результаті дорожньо-транспортної пригоди загинули двоє громадян України. Четверо постраждалих українців доставлені в Орловську обласну клінічну лікарню", – повідомив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ДТП загинув чемпіон України з мотокросу

Василь Кирилич зауважив, що консул вживає заходів щодо надання допомоги постраждалим і взаємодіє з рідними для перевезення тіл загиблих в Україну.

Вранці 7 липня поблизу смт Петропавлівка на Дніпропетровщині сталося лобове зіткнення автомобіля "Мercedes-Benz" з вантажним автомобілем "Man", загинула одна людина, ще четверо постраждали.

Зараз ви читаєте новину «Двоє українців загинули в Росії в результаті ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі