четвер, 26 жовтня 2023 16:49

Думав, що це ніколи не спливе - Джастін Тімберлейк відповів на заяву Брітні Спірс про аборт
3

Джастін Тімберлейк відреагував на слова Брітні Спірс про аборт
Фото: Getty Images
Джастін Тімберлейк відреагував на слова Брітні Спірс про аборт
Джастін Тімберлейк відреагував на слова Брітні Спірс про аборт

Американський співак Джастін Тімберлейк прокоментував заяву колишньої обраниці Брітні Спірс про те, що він змусив її зробити аборт.

З журналістами музикант спілкувався не особисто. Його слова передав інший співрозмовник виданню Daily Mail.

"Джастін вважав, що рішення, яке вони ухвалили, було спільним, і він має намір ніколи не говорити про це і зберегти в таємниці назавжди", - йдеться у повідомленні.

Тімберлейк обурився гучною заявою Спірс про аборт. Він сподівався, що це ніколи не спливе.

"Тепер, коли Брітні згадала про це, і це буде вічно жити в її книзі, і все, що вона вирішить згадати, Джастін спробує нічого не обговорювати, тому що він знає, що б він не сказав з цього моменту, швидше за все, буде використано проти нього", - розповів інсайдер.

Брітні Спірс та Джастін Тімберлейк почали зустрічатися 1997 року. Їхній роман протривав до 2002 року. Розрив знаменитостей для фанатів став справжнім шоком, адже ніщо не віщувало біди. Хто став ініціатором розставання невідомо. Подейкують, що Брітні зрадила Джастіна зі своїм танцівником.

Зараз ви читаєте новину «Думав, що це ніколи не спливе - Джастін Тімберлейк відповів на заяву Брітні Спірс про аборт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі