середа, 24 січня 2018 08:38

"Дайте йому загинути смертю хоробрих" - російському пропагандисту запропонували приїхати на передову

Сергій Марков, російський політолог, в ефірі російського пропагандистського телеканалу ТВЦ заявив - під час президентської виборчої кампанії Путін на Донбасі буде діяти набагато жорсткіше, ніж він діяв би звичайним чином.

Як інформує "РБК-Україна", уривок телеефіру розмістив на своїй сторінці в Facebook Сергій Запорізький.

Марков заявив, що російські війська перейдуть у наступ і захоплять Маріуполь, Артемівськ та Запоріжжі в разі загострення ситуації в зоні АТО.

Він підкреслює: "Американці переконані, що якщо починаються бойові дії на Донбасі, то під час президентської кампанії Володимир Путін повинен буде продемонструвати жорсткість своїм виборцям, населенню Росії. І тому він буде діяти жорсткіше, ніж він діяв би звичайним чином. Тобто, якщо починається під час виборчої президентської кампанії війна, то тоді війська не просто відкидають, як це було в Дебальцеве і Іловайські, але і звільняють Маріуполь, Артемівськ, і йдуть, можливо, на Запоріжжя".

Користувачі соціальних мереж відреагували на цю інформацію та висміяли Маркова.

Автор: styler.rbc.ua
  Користувачі соцмереж висміяли Маркова
Користувачі соцмереж висміяли Маркова

Автор: styler.rbc.ua
  Користувачі соцмереж висміяли Маркова
Користувачі соцмереж висміяли Маркова

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Наскок Обами перетворюється в тривалу облогу" - в Росії відреагували на анонс нових санкцій США

Одним із головних ворогів росіяни вважають Україну.
Про це свідчать дані опитування "Левада-центру". Зазначається, що при цьому 68% респондентів назвали головним супротивником Сполучені Штати Америки, 29% - Україну, а 14% - Євросоюз.

Зараз ви читаєте новину «"Дайте йому загинути смертю хоробрих" - російському пропагандисту запропонували приїхати на передову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі