пʼятниця, 06 серпня 2021 07:53

Чоловік вирізав родину коханої. Не пожалів навіть дітей

У Росіі 36-річний чоловік посварився зі своєю дівчиною і зарізав її сім'ю, в тому числі малу дитину.

Трагедія сталася в селі Джирім Хакасії. Підозрюваного у вбивстві затримали, це місцевий житель, повідомляє Telegram-канал LIFE SHOT.

За його словами, він був закоханий у дівчину, вони зустрічалися, але вона поїхала з села. Пізніше по телефону намагалася порвати з ним і сказала, що у неї з'явився інший чоловік.

Покинутий коханець всю ніч пиячив, а вранці пішов і убив цілу родину: 56-річну матір, її 8-річну внучку, 19-річного сина, 58-річного співмешканця і його брата-близнюка.

Потім підозрюваний хотів повіситися, але передумав і пішов до друга. Звідти зателефонував дівчині і розповів про те, що трапилося.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік зарізав 23-річну дружину й наполягав на самогубстві

Чоловік раніше уже був судимий за вбивство і грабіж. У лютому вийшов з колонії. Тоді односельці допомогли йому облаштувати занедбаний рідний дім, а він залякував їх, стверджуючи, що легко здатний комусь відрізати голову. З дівчиною, чию сім'ю він убив, були разом всього два місяці.

Автор: LIFE SHOT
  Підозрюваний уже був судимий за вюивство та грабіж
Підозрюваний уже був судимий за вюивство та грабіж
Автор: LIFE SHOT
  Жінка покинула коханця та втекла із села
Жінка покинула коханця та втекла із села

У селі Девладове Криворізького району на Дніпропетровщині 28-річний Сергій Федотов порізав сина колишньої співмешканки. У хлопчика поранення шиї та спини. Він помер у лікарні.

7 липня чоловік, ображений на кохану, зв'язав скотчем її двох дітей - 2-річного Михайла та 7-річну Віку. На очах у дівчинки різав малого та одночасно говорив телефоном із жінкою.

Федотов затримали. Він раніше уже мав судимість за розбій та перебуває на обліку за вчинення домашнього насильства.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік вирізав родину коханої. Не пожалів навіть дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі