середа, 26 квітня 2017 15:58

Будинок, в якому померла Мерилін Монро, виставили на продаж
11

Загальна площа маєтку в багатому передмісті Лос-Анджелеса Brentwood - 2624 квадратних футів
Фото: dailymail
Після смерті зірки, будинок кілька разів змінював власників
Будинок, в якому померла актриса Мерілін Монро, виставили на продаж за $6,9 млн доларів
У серпні 1962 року Монро знайшли мертвою в цьому будинку

Будинок, в якому померла актриса Мерилін Монро, виставили на продаж за $6,9 млн. Про це повідомляє Daily Мail.

Загальна площа будинку в багатому передмісті Лос-Анджелеса Бренвуд - понад 800 кв. м. З них 587 займає маєток в іспанському стилі. Також тут є гостьовий будиночок, власний сад і басейн. Це єдиний будинок, яким володіла голівудська актриса. Ще не відомо, скільки вона заплатила за нього на початку 1962 року (за деякими даними, вартість покупки становила $67 тис., за іншими - $90 тис.), але прожила в ньому недовго.

У серпні 1962 року Монро знайшли мертвою з телефонною трубкою в руках, лежачи голою на ліжку в своїй спальні. Причина смерті актриси, встановлена пізніше, - отруєння барбітуратом.

Після смерті зірки дім кілька разів змінював господарів. У 1970-х його власниками стало подружжя акторів Майкла Ірвінга і Вероніки Хемел. Під час ремонту вони виявили систему складних телефонних каналів, які проникали в кожну кімнату. Причина їх установки неясна, хоча припускають, що Монро перебувала під наглядом родини Кеннеді (щодо її передбачуваного інтимного зв'язку з президентом. - ред.) чи мафії.

2015-го будинок продали за $5,1 млн. Тепер він знову з'явився на ринку нерухомості, але продається за набагато вищою ціною.

Зараз ви читаєте новину «Будинок, в якому померла Мерилін Монро, виставили на продаж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі