четвер, 17 березня 2022 21:00

Спецтема: Війна Росії проти України

Білоруські добровольці разом із ЗСУ воюватимуть проти російських орків

Білоруські добровольці разом із ЗСУ воюватимуть проти російських орків
Білоруські добровольці воюватимуть проти російських орків. Фото: скріншот з відео

Усе більше іноземних добровольців прибувають в Україну для оборони українських міст та боротьби з російськими окупантами.

Прийде на допомогу ЗСУ і білоруський добровольчий батальйон ім. Кастуся Калиновського. Зокрема, у прориві блокади Маріуполя. Про це повідомляють Збройні сили України в Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 40 тисяч іноземних військових приїхало в Україну воювати проти орків Путіна

"Росія намагається стерти Маріуполь з лиця Землі. Це зрозуміло, бо Маріуполь - це український форпост. Ми надаємо підтримку всім жителям Маріуполя і будемо намагатися допомогти Україні розблокувати Маріуполь", - зазначають у відеозверненні.

Захищати Україну разом з іншими іноземними добровольцями приїхав колишній спецназівець Королівської морської піхоти 30-річний Бен Грант. Його мати Гелен Грант - членкиня британського парламенту від Консервативної партії та радниця прем'єр-міністра Британії Бориса Джонсона з питань освіти.

Грант розповів, що побачив кадри російського бомбардування житлового будинку. У відео було чути дитячий крик. Після цього відео вирішив поїхати до України та воювати проти російських загарбників.

Зараз ви читаєте новину «Білоруські добровольці разом із ЗСУ воюватимуть проти російських орків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі