четвер, 22 червня 2023 11:31

Біде, у якому милась Бейонсе, виставили на продаж за $3600

З колишнього орендованого будинку Джей Зі і Бейонсе продають речі фанатам. Зіркову сантехніку виставили на продаж на eBay.

Продають, зокрема, біде з резиденції. Суперзірки підписали річний договір оренди будинку в Холмбі-Гіллз у Лос-Анджелесі, але потім з'їхали, пише TMZ.

Компанія Eric's Architectural Salvage LA продає біде, дверні рами та вікна. Власники будинку відремонтували майно, і перераховані предмети перейшли у володіння глави компанії 2017 року.

Автор: Скріншот
  На eBay виставили колишні речі Джей Зі і Бейонсе
На eBay виставили колишні речі Джей Зі і Бейонсе
Автор: Скріншот
  На eBay виставили колишні речі Джей Зі і Бейонсе
На eBay виставили колишні речі Джей Зі і Бейонсе

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Власний салон краси, винний льох і масажний кабінет: Джей Ло показала зсередини новий будинок

Продаж біде та інших предметів відбувся всього за кілька тижнів після того, як артисти купили мега-особняк у Малібу за $200 млн.

Біде із золотою фурнітурою можна купити за $2400, віконні рами – за ціною $3600.

Аркові двері-гармошки продаються за ціною $6400.

Автор: tmz
  Будинок, який орендували Бейонсе і Джей Зі
Будинок, який орендували Бейонсе і Джей Зі

Будинок Бейонсе і Джей Зі знімали 2015 року за $150 тис на місяць. Вони орендували будинок із сімома спальнями з лютого 2015 року по грудень того ж року. Пізніше власники продали будинок за $30 млн. А Бейонсе з чоловіком купили особняк за $200 млн. Угода увійшла в історію нерухомості, оскільки маєток став найдорожчим будинком, який коли-небудь продавали в штаті Каліфорнія.

Розкішний будинок Бейонсе розташований на кручі з видом на Тихий океан у районі Парадайз-Коув, також влучно прозваному Вулицею мільярдерів. Будинок з бетону і скла був спроектований японським майстром-архітектором Тадао Андо, який також працював над будинком Каньє Веста в Малібу.

Зараз ви читаєте новину «Біде, у якому милась Бейонсе, виставили на продаж за $3600». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі