неділя, 21 лютого 2021 05:51

Байден проведе першу міжнародну зустріч

Байден проведе першу міжнародну зустріч
Зустріч пройде у віртуальному форматі 23 лютого. Фото: flickr.com

Першим лідером держави, який проведе особисту зустріч із новим президентом США Джо Байденом, стане прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо.

Про це в Оттаві заявив сам Джастін Трюдо, пише "Укрінформ".

"Дружба між Канадою та США - одна із найсильніших та найглибших серед усіх держав світу. Вона збудована на спільних цінностях, міцних міжособистих зв'язках та спільній географії. Я із нетерпінням очікую на зустріч із президентом Байденом, під час якої ми спільно працюватимемо над припиненням пандемії COVID-19 та підтримкою жителів обох держав", - сказав Трюдо.

У його офісі додали, що зустріч пройде у віртуальному форматі 23 лютого. Співрозмовники обговорять спільне бачення швидкого економічного відновлення, розширення середнього класу, створення робочих місць, підтримання надійних ланцюгів постачання, двосторонню енергетичну співпрацю, оборону й безпеку, а також пропагування різноманітності й інклюзивності.

Зовнішньополітичний радник президента США Джо Байдена Майкл Карпентер слідкує за спробою звільнити директора НАБУ Артема Ситника за допомогою зміни законодавства.

Зараз ви читаєте новину «Байден проведе першу міжнародну зустріч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі