вівторок, 19 квітня 2022 04:41

Anonymous зламали базу російського Газрегіону

Anonymous зламали базу російського Газрегіону
Хакери Anonymous зламали Газрегіон. Фото: novyny.live

Група хакерів Anonymous зламала базу російської компанії Газрегіон, яка займається будівництвом газопроводів і співпрацює з Газпромом.

Хакери отримали доступ до особистих даних компанії обсягом 222 гігабайти. Це електронні листи, файли і ключі розшифровки, повідомляє Anonymous в Twitter.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Anonymous зламали одну з компаній російського Газпрому

Після чого опублікували їх в інтернеті та вказали посилання, де можна завантажити: https://ddosecrets.com/wiki/Gazregion.

До числа клієнтів Газрегіону входить Газпром, і у нього є тисячі кілометрів трубопроводів в рамках програми РФ з транспортування газу в різні регіони.

Також компанія брала участь у будівництві лінійної частини магістрального газопроводу Якутія - Хабаровськ - Владивосток під назвою "Сила Сибіру".

26 лютого Anonymous оголосили кібервійну президенту Росії Володимиру Путіну, який розпочав повномасштабне вторгнення проти України. Вони вимагають від Путіна відновити права українського народу і піти у відставку зі свого поста.

5 березня Anonymous припинили роботу сайту російської Федеральної служби безпеки.

15 березня хакери зламали сайт компанії Росатом.

24 березня Anonymous зламали дані Центрбанку Росії.

28 березня хакери зламали Всеросійську телерадіокомпанію, головний актив якої - канал "Россия-1".

Зараз ви читаєте новину «Anonymous зламали базу російського Газрегіону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі