понеділок, 12 вересня 2011 06:00

Зірки заспівають у Вінниці на День міста

Автор: фото: Аріна КАНТОНІСТОВА
 

Джамала, Діана Арбеніна (на фото), "С.К.А.Й.", "ТНМК", "НеДіля", Сніжана Єгорова з чоловіком Антіном Мухарським заспівають у Вінниці на День міста. Розпочнеться святкування 10 вересня о 13.50 карнавальною ходою по оновленому майдану Незалежності біля міськради. Вперше задіють пересувні платформи. На пл. Театральній заспівають "НеДіля" та "С.К.А.Й.". У сквері Козицького заграє муніципальний оркестр "Він Бенд", ансамбль "Джазова атмосфера" та вірменська співачка Лаура Марті. У Центральному парку подружжя Сніжани Єгорової та Антіна Мухарського покаже шоу "Сільський гламур". О 19.30 на пл. Василя Стуса розпочнеться вечірнє шоу "Зіркова брама" за участю Джамали, гуртів "ТНМК", "Ночные Снайперы" та Діани Арбеніної.

— День міста — це свято без алкоголю та політики. І ми розраховуємо на розуміння й закликаємо усіх утриматися від непотрібної активності, — говорить мер Володимир Гройсман, 33 роки.

11 вересня на пл. Василя Стуса відбудеться V Міжнародний ВІННИЦіАнський фестиваль комедійного та пародійного кіно. На нього запросили Микиту Джигурду, Олексія Горбунова, Бориса Грачевського, Давида Черкаського та Анатолія Борсюка.

Зараз ви читаєте новину «Зірки заспівають у Вінниці на День міста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі