четвер, 24 вересня 2009 17:10

"ТіК" співатиме у Калинівці безкоштовно

Останньої неділі вересня відзначають День машинобудівника. 24 вересня у місті Калинівка святкували 75-річчя місцевого машинобудівного заводу. Сьогодні на ньому працюють 400 осіб.

— Усім працівникам та 75 ветеранам виробництва видали грошові премії. Замовили 25 медалей кращим працівникам, решті вручили пам"ятні значки, — говорить начальник відділу кадрів підприємства Тетяна Грепечук. — А після урочистостей усіх запросили на фуршет.

Свято продовжиться 26 вересня на міському стадіоні Калинівки.

— О десятій годині почнуться змагання по стендовій стрільбі, — продовжує Тетяна Федорівна. — У нас багато мисливців на підприємстві. Проведемо змагання із шахів. З одинадцятої до дванадцятої у пляжний волейбол гратимуть жіночі команди. Також буде футбол і хокей на траві.

Переможцям керівництво заводу обіцяє грошові премії, пиво та футбольні м"ячі.

О 12.00 над стадіоном покажуть повітряне шоу. О 19.00 розпочнуться масові гуляння. Спочатку виступить місцевий ансамбль "Дружба", потім — вінницький гурт "ТіК".

— Наш директор Анатолій Остапенко сам домовлявся з "ТіКом", — каже Грепечук. — Хлопці два роки тому виступали у нас на Дні машинобудівника. Тому Анатолій Миколайович запросив їх знову.

Свято завершиться о 21.00 10-хвилинним феєрверком.

Зараз ви читаєте новину «"ТіК" співатиме у Калинівці безкоштовно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі