пʼятниця, 27 травня 2011 03:15

Страхова компанія "Глобус" Vienna Insurance Group — надійний страховик уже 17 років

Автор: фото: Тетяна ЩЕРБАТЮК
  Колектив Вінницької обласної агенції страхової компанії ”Глобус” біля офісу по вулиці 600-річчя, 12 у обласному центрі. Клієнти можуть оформити договір страхування зі знижкою з нагоди 17-річчя компанії
Колектив Вінницької обласної агенції страхової компанії ”Глобус” біля офісу по вулиці 600-річчя, 12 у обласному центрі. Клієнти можуть оформити договір страхування зі знижкою з нагоди 17-річчя компанії

Страхова компанія "Глобус" є одним із провідних фінансових інститутів в Україні з великим досвідом та потужним кадровим потенціалом. З нагоди 17-річчя вона проводить маркетингову акцію.Із 18 до 31 травня всім клієнтам компанії на всі страхові продукти надається знижка. Вона становить 20% розрахункової ціни річних договорів страхування.

— Свій день народження СК "Глобус" VIG відзначила у всіх обласних центрах України низкою соціальних заходів. У Вінниці, наприклад, ми провели ремонт на станції діагностики, — говорить директор Вінницької обласної агенції страхової компанії "Глобус" Геннадій Лисюк, 57 років.

Девіз компанії — "Ми обіцяємо тільки те, що можемо виконати!"

— І ми завжди дотримуємося його. Жоден клієнт не може поскаржитися на невиконання наших домовленостей, — запевняє Геннадій Михайлович. — За всі роки нашої діяльності у Вінницькій області  було тільки дві відмови. І тільки тому, що страхувальник порушив умови угоди. Найменшим страховим відшкодуванням, що ми виплатили у Вінницькій області, стало відшкодування по автоцивілці в розмірі 3,5 тисячі гривень. А найбільшим — 45 тисяч гривень за нещасний випадок при дорожньо-транспортній пригоді.

Компанія страхує і приватних, і юридичних осіб. Спектр послуг постійно розширюють.

— Ми є надійним страховим партнером Національного олімпійського комітету України. СК "Глобус" VIG був офіційним страховиком збірної України на літніх Олімпійських іграх у Пекіні 2008 року та під час зимової Олімпіади у Ванкувері 2010 року. Також юнацької олімпійської збірної України на літніх Олімпійських іграх. Страхуємо й історико-культурні комплекси. На Кримському узбережжі це історико-архітектурна перлина України "Ластівчине гніздо", Хрестовоздвиженська церква у Лівадії, Собор благовірного князя Олександра Невського у Ялті, Церква Воскресіння Христового у Форосі, — розповідає директор.

У Вінницькій області працюють 46 агентів страхової компанії "Глобус".

— У кожному райцентрі Вінниччини є наш представник, — наголошує Геннадій Лисюк. — Тому в жителів навіть віддалених районів є можливість укладати угоди на місці, не витрачаючи коштів на дорогу до Вінниці.

За даними агентства "Експерт", страхова компанія "Глобус" має найвищий рівень за рейтингом фінансової відкритості та стійкості. З 2006 року "Глобус" входить до однієї з найбільших у Центральній та Східній Європі Міжнародної страхової групи VIENNA INSURANCE GROUP. Її історія починається з 1824 року, а капітал перевищує 100 млрд євро.

Ліцензія Держфінпослуг України серії АГ № 569224 від 2009 р.

м. Вінниця, вул. 600-річчя, 12, оф. 23. Тел.: 0(432) 66 07 91, 66 17 05, 0(50) 432 16 60, 0(97) 882 70 10

Зараз ви читаєте новину «Страхова компанія "Глобус" Vienna Insurance Group — надійний страховик уже 17 років ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі