четвер, 13 серпня 2009 17:50

Хокеїсти грали в 38-градусну спеку

Збірна України з хокею на траві перемогла на турнірі в хорватському місті Загреб. Суперниками наших хокеїстів були збірні Хорватії, Швеції, Словенії, Азербайджану, Данії та Португалії.

У Хорватію їздили 16 гравців із вінницьких хокейних клубів "Олімпія-Колос-Секвойя" та "Динамо-ШВСМ". Очолює збірну головний тренер "Олімпії" Павло Мазур.

У першому матчі українці перемогли збірну Швеції — 2:0, наступного дня здолали хорватів — 3:0. У третьому матчі розгромили Словенію — 6:0. У півфіналі перемогли Португалію — 7:1. У фіналі знову зустрілися зі Швецією. Гра закінчилася з рахунком 2:0 на користь наших співвітчизників.

— Важко було акліматизуватися, — розповідає Павло Мазур, 46 років. — У день матчу з португальцями температура сягала 38 градусів. Дехто з гравців майже непритомнів. Щоб втриматися на ногах, поливали себе водою.

Перемога в Хорватії дає змогу українській збірній перейти у вищу за класом групу "Трофі" і боротися за путівку на літню Олімпіаду 2012 року в Лондоні.

Зараз ви читаєте новину «Хокеїсти грали в 38-градусну спеку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі