субота, 22 вересня 2007 07:03

Закривають єдиний міст у Кременчуці

Від сьогоднішнього дня до 31 грудня в Кременчуці на Крюківському мості через Дніпро буде перекритий автомобільний рух. Ремонтуватимуть транспортні смуги.

Єдиний міст, що з"єднує дві частини Кременчука, збудували 58 років тому й відтоді не ремонтували. У частині Крюківського району, яка опиниться відрізаною від міста, живе 30 тис. людей. У ближніх селах ще 7 тис. Вони перетинатимуть річку потягом.

— Із залізничною частиною мосту проблем нема, — каже заступник начальника Кременчуцької дистанції колії Володимир Зоф, 58 років. — Уже склали графік руху додаткових поїздів, які курсуватимуть між Кременчуком і Крюковом щогодини. Думали пустити річковий транспорт, але не виходить, бо у власників нема ліцензій для перевезення людей.

Дістатися автомобілем на інший берег Дніпра можна в об"їзд за 20 км — дамбою Кременчуцької гідроелектростанції в селищі Власівка Світловодського району Кіровоградської області. Але дамба не розрахована на велике навантаження. Тож великий габаритний транспорт пустять через найближчі мости в Черкасах і Дніпродзержинську, за 100 км від Кременчука.

Зараз ви читаєте новину «Закривають єдиний міст у Кременчуці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі