четвер, 08 жовтня 2009 17:47

Юлію змушували злягатися із собакою

Автор: фото: Леонід ЄЗЕРСЬКИЙ
  25-річна запоріжанка Аліна півроку працювала повією у російському місті Волоколамськ. Їй доводилося обслуговувати понад 20 колишніх ув’язнених
25-річна запоріжанка Аліна півроку працювала повією у російському місті Волоколамськ. Їй доводилося обслуговувати понад 20 колишніх ув’язнених

Ілона:

"У барі була маленька сцена. На ній танцювали дівчата. Вони нічого не вміли, пересувалися, як колоди. Унизу сиділи клієнти і розбирали їх, вели на верхній поверх. Там клієнт оглядає, обмацує тебе. Може купити на кілька годин у офіс чи забрати на всю ніч із собою. Мені вдалося утекти, коли мене забрали на ніч. Хазяїн відшукав мене. Попередив: як ще раз так зроблю – позбавить зарплати. Кілька разів ночами приходила поліція, яка перевіряла присутніх, рахуючи по головах. Якщо когось не було, шуму не піднімали. Певно, знали, чим жінок змушують займатися, але господар платив їм за заступництво".


Ганна:

"Після Югославії, де ми пробули 2,5 місяця, нас погнали в Албанію. Ішли пішки через гори близько 10 годин. За цей час я схудла на 20 кілограмів. Потім із 20 дівчатами мене переправили в Італію на човні. Це було в грудні, було холодно. Нас висадили в 20 метрах від берега, прямо в морі, а потім у мокрому одязі ми йшли ще 6,5 години".


Юлія:

"В одній із газет побачила оголошення, що родина шукає служницю. Перші місяці виконувала роботу лише в домі. За працю платили регулярно. Якось хазяїн квартири Віктор запропонував вступити з ним у зв"язок. Я відмовлялася, але він пообіцяв підвищити зарплату. У Віктора була велика вівчарка, і він змусив мене злягатися з собакою".

Найстаршій рабині було 56 років

— У сексуальне рабство потрапляють найменш захищені люди, — каже київська психолог 59-річна Ірина Лисенко. —  Наприклад, сироти або студенти, які хочуть заробити. Нерідко жертвами насилля стають жінки середнього, навіть старшого віку. Найменшій рабині, про яку я знаю, було 9 років, найстаршій — 56.

Коли потрапляєш у рабство, треба заспокоїтися і не панікувати. Чим більше дівчина опирається, тим гірше для неї. Її примушують більше працювати, ґвалтують. Хитруйте. Погоджуйтеся робити все, що пропонують. "Да. Я згодна. Мені це подобається, — розказувала, як діяла, одна з постраждалих. — Але я погано одягнена. Давай, поїдемо в магазин, щось мені купимо". У магазині навмисно розбила дорогу річ, щоб привернути увагу. Продавці викликали поліцію, і дівчина врятувалася. Одна з полонянок побачила школу. Вискочила з машини, побігла туди, почала кричати. Учителі до мене викликали поліцію.

Зараз ви читаєте новину «Юлію змушували злягатися із собакою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі