вівторок, 17 грудня 2019 05:01

Учителька здала в ломбард шкільні планшети

У школі села Голубівка Лебединського району Сумської області вчителька початкових класів украла 12 планшетів, які заклад отримав торік за програмою "Нова українська школа". Здала їх у ломбард.

— Ми зрозуміли, що планшетів нема, коли проводили інвентаризацію в грудні, — розповідає директор школи Леонід Садовий, 61 рік. — Вона була за них відповідальна і зізналася, що крала планшети ще з літа. Здавала по одному, щоб не було підозріло. Брала за кожен по 3 тисячі гривень. Ми мусили повідомити в поліцію, інакше стали б співучасниками злочину. Тоді вчителька принесла планшети такої ж марки і звільнилася.

Працювала у школі 19 років.

— Їй 41 рік, має старих батьків, син вчиться на військового, — продовжує Садовий. — Усе життя жили у нас в селі. Працювала добре, ніколи нічого не помічали за нею. Гроші їй треба були, щоб погасити кредит. Зараз переїхала в Суми. Суд вирішить, як її покарати.

Зараз ви читаєте новину «Учителька здала в ломбард шкільні планшети». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі