четвер, 15 березня 2012 07:45

У чоловіка на дереві тріснула щелепа

Майже 6 год. просидів на горіху 68-річний Володимир Нехошев у Запоріжжі 11 березня. Він спилював суху гілку. Коли спускався, нога застряла на 8-метровій висоті.

Пенсіонер гукав на допомогу, але його ніхто не чув. Рятувальників викликала сусідка, що по обіді йшла повз двір будинку.

— От страха у него случился сердечный приступ, — розповідає Сергій Ващенко, 32 роки, командир відділення аварійно-рятувальної служби "Кобра". Він із трьома колегами знімав чоловіка. — Був у такому стані, що не міг навіть рухати руками. Тільки очі сяяли, що нарешті його знайшли. Одягнений у тонку балонову куртку та штани. Був без шапки, а на висоті вітер холодний. На нього обережно наділи альпіністське розвантаження. Двоє колег залізли вище й на шнурках спустили його на землю. Там уже чекала "швидка".

Володимир Нехошев живе сам у будинку на дві квартири на вул. Електричній, 92 у Жовтневому районі. Гілку горіха, який росте на його подвір'ї, пиляв, щоб не впала на дім.

— У пацієнта загальне переохолодження організму та рвана рана на нижній десні. Його вставна щелепа в цій критичній ситуації тріснула в трьох місцях, — розповідають лікарі.

Рятувальники кажуть, торік улітку з 18-метрового дерева знімали п'яного 19-річного чоловіка. Він застряв там в самих трусах після сварки з дівчиною.

Зараз ви читаєте новину «У чоловіка на дереві тріснула щелепа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі