четвер, 16 липня 2020 00:36

Сорочинський ярмарок скасували

Скасували цьогорічний Національний Сорочинський ярмарок. Мав пройти в селі Великі Сорочинці Миргородського району на Полтавщині з 18 по 23 серпня.

— Епідемічна ситуація в Україні стабілізована, карантинні обмеження знімаються, працюють оптові ринки. Та стосовно ярмарку продовжується політика подвійних стандартів. Є тиск на товариство з боку окремих сил, — кажуть у товаристві "Сорочинський ярмарок". — Не можемо допустити проявів зневаги до наших учасників і гостей. Тому приймаємо таке рішення.

Із 15 липня організатори почали повертати кошти підприємцям, компаніям і народним майстрам, які заплатили за участь. Вартість місця на ярмарку — від 2 тис. грн. Є організаційний внесок для учасників. Мінімальний становить 1,8 тис. грн.

Товариство "Сорочинський ярмарок" організовувало захід із 1999 року. Розважати гостей запрошували народні колективи з України та зарубіжжя, відомі гурти й співаків. Ярмарок відвідують у середньому майже 100 тисяч людей.

Зараз ви читаєте новину «Сорочинський ярмарок скасували». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі