субота, 29 вересня 2007 07:05

Соліст "Другої ріки" розбився дорогою до пологового будинку

У вівторок уранці потрапив в аварію соліст гурту "Друга ріка" 33-річний Валерій Харчишин. Він їхав на "мерседесі" з Києва до Житомира забрати з пологового будинку новонародженого сина. Дорогою йому зателефонувала подруга і попросила їхати швидше.

— ДТП трапилося в районі села Ситняки Макарівського району Київщини, — кажуть у райвідділі ДАІ. — Це 53-й кілометр Житомирської траси. Валерій ішов на обгін вантажного автомобіля. Дорога була слизька, бо був дощ. На великій швидкості його занесло й викинуло вліво. Авто злетіло в кювет.

Машина врізалася в дерево. Співак лишився живим. Водії інших автівок викликали "швидку". Потерпілого відвезли до районної лікарні в селищі Макарів Київської області. Заступник головного лікаря 38-річний Анатолій Йовенко каже, що з такими травмами люди без допомоги можуть прожити щонайбільше годину.

— У нього розрив лівої нирки, закрита черепно-мозкова травма, струс мозку, закрита травма грудної клітини, контузія лівої легені, різноманітні переломи та забої, — розповідає Йовенко "ГПУ". — Коли Валерія до нас привезли, він був при тямі, але нічого не розумів. Ми відразу почали оперувати.

Наступного дня Харчишина відвезли до київської приватної клініки.

— Він у реанімації в стані середньої тяжкості, — каже концертний директор гурту Андрій Лавриненко, 26 років. — Їхав до дівчини Юлії. Вона 22 вересня народила йому сина. От він і мчав забирати їх із пологового будинку.

У музиканта народився хлопчик вагою 4 кг 300 г і зростом 57 см. Малюка планують назвати Єгором.

Юлія Кузьмінська родом із Житомира. Зараз працює в американському посольстві в Києві. Її батько — відомий в області стоматолог. Із Валерієм вони разом уже шість років.

Харчишин народився в місті Любарі, що на Житомирщині. Він — незмінний лідер гурту з 1996 року, пише тексти та музику до пісень. Спочатку музиканти співали англійською мовою. Після вдалого виступу на фестивалі "Червона Рута-97" перейшли на українську.

Валерій Харчишин уже був одружений. Від першого шлюбу в нього є 11-річний син Дмитро. Він живе в Житомирі з матір"ю.

Валерій дуже любить швидко їздити на своєму "мерседесі". Зараз автомобіль співака, за словами директора гурту, не підлягає ремонту.

Наступного місяця має вийти у світ четвертий альбом гурту "Друга ріка". На пісню "Кінець світу" наступного тижня музиканти планували зняти кліп у Прибалтиці. За сюжетом, там мали розбитися кілька автомобілів.

Микола Караченцов розбився після смерті тещі

У лютому 2005 року російський актор Микола Караченцов врізався у стовп на своєму "фольксваґені". Уночі він поспішав до дружини Людмили, яка подзвонила й розповіла про смерть своєї матері. На одному з поворотів через ожеледицю його авто занесло.
Після аварії актор довгий час пробув у комі. Тоді медики оцінювали його стан як дуже тяжкий. Після кількох операцій Караченцова підняли на ноги. Хоча Микола Петрович і досі продовжує лікування.

Зараз ви читаєте новину «Соліст "Другої ріки" розбився дорогою до пологового будинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі