вівторок, 23 жовтня 2012 00:45

Що ви знаєте про Партію регіонів?
5

26 жовтня на Сумщині нагородять учнів шкіл області за найкращі роботи про здобутки місцевої влади. Творчий конкурс проводило обласне управління освіти. Про результат правління в Україні Партії регіонів "ГПУ" запитала в учнів з інших областей.

Марина Коник, 17 років, 11-й клас, школа №140, Київ:

— Партія регіонів — це прем'єр-міністр Микола Азаров, який не вміє говорити українською. Раз по телевізору він сказав "міжна" замість "можна", всіх "кровосісями" назвав. Знаю, що вони зараз усюди керують, рішають, кому давати пенсії, а кому не потрібно. Тато називає їх жуліками, бо вони тільки тим займаються, що крадуть.

Віталій Перфільєв, 17 років, 11-й клас, школа №10, Полтава:

— Партія регіонів — це Ахметов з Януковичем. Тільки для України вони нічого не зробили. З сьогоднішньою владою одна асоціація — білі надписи на синіх прапорцях.

Софія Гаврилів, 15 років, 10-й клас, школа №28, Львів:

— Це партія, яка провела Євро-2012 і при цьому більше половини виділених грошей покрала. Вони підняли пенсію на 7 гривень і збільшили на п'ять років пенсійний вік. Ще вони перед виборами говорили, що тому, кому виповниться 100 років, будуть збільшувати пенсію. Але тіки говорили і нічого такого не зробили. Вони хочуть приєднати Україну до Росії. Це підтверджує закон про другу державну мову, що вони російську узаконюють.

Олег Власенко, 15 років, 10-й клас, село Великий Хутір Драбівського району Черкаської області:

— Партія регіонів — це стабільна влада. Вона за рахунок держави модернізувала школи: у нас з'явився комп'ютерний клас, провели інтернет. Стало поширеним меценатство. Наприклад, кандидат у депутати Губський жертвує великі гроші на село — купив шкільний автобус. Діти із сіл ходили 6 кілометрів у школу, а тепер їхати 15 хвилин. Зменшилося безробіття. Закон про регіональні мови лишній. За два роки збільшився авторитет України у світі, але треба обрати один напрям і йти, а не так, як зараз ми, — і до Європи, і до Росії.

Олена Слободянюк, 16 років, 11-й клас, школа №1, селище Брацлав Немирівського району Вінницької області:

— Це зграя, що, як ненажерливі вампіри, кожен раз придумує нові способи, як би вижати останні соки з людей. При цьому розказують, які вони хороші і як багато зробили для країни. За роки їх при владі чути тільки, як збільшують періодично мінімальну зарплату на 10 гривень. Але щось моїм батькам, які отримують цю мінімальну, не стало легше жити. Бо з кожним підняттям зарплати збільшується на таку ж суму ціна одного продукту.

Зараз ви читаєте новину «Що ви знаєте про Партію регіонів?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі