четвер, 19 листопада 2020 05:40

"Сергій Іващенко знає, як зробити Полтаву найкращим містом країни"

Автор: Олег Журавльов
  Кандидат на посаду міського голови Полтави Сергій Іващенко ніколи не працював на державній службі. Він уміє досягати результату, впевнена частина новообраних депутатів Полтавської міської Об’єднаної територіальної громади
Кандидат на посаду міського голови Полтави Сергій Іващенко ніколи не працював на державній службі. Він уміє досягати результату, впевнена частина новообраних депутатів Полтавської міської Об’єднаної територіальної громади

Другий тур виборів міського голови пройде у Полтаві 22 листопада. Одним із двох кандидатів на посаду мера є меценат, забудовник ­Сергій ІВАЩЕНКО з партії "Слуга Народу".

— Сергій Васильович має стати міським головою, бо добре розуміється на комунальному господарстві. Знає, як за п'ять років зробити Полтаву найкращим містом України, — говорить новообраний депутат Полтавської міської об'єднаної територіальної громади Юрій Бражник. — Він чесна й порядна людина. За 56 років життя жодного разу не був звинувачений у корупції чи у привласненні чужого майна. Це — ефективний управлінець, який, купивши завод-банкрут, за два роки зробив із нього прибуткове підприємство. Іващенко вміє організовувати людей. Доказом є сучасний мікрорайон "Садовий", який він звів за п'ять років. Там нові алеї, спортивні майданчики, велосипедні доріжки, фонтан і навіть дитсадок із басейном.

Ще один плюс кандидата в тому, що він ніколи не працював на держслужбі й не був депутатом. Влада йому потрібна не для заробітку грошей. Хоче показати результат.

Сергій Іващенко вже зумів зібрати фахову команду, яка зможе відновити Полтаву, впевнена депутатка Полтавської міської ОТГ Катерина Бабіч:

— Він практик, який уміє плідно працювати. Завжди говорить по ділу, дає мудрі поради. Має велику прихильність до сучасних підходів і прислухається до молоді. Це людина, яка побудувала себе сама, але при цьому розуміє цінність командної роботи. Дуже хочу, щоб наше місто розвивалося. Таке можливе лише за умови, якщо Полтаву очолить гідна людина. Тому Сергій Іващенко — мій мер.

Кандидат від "Слуги Народу" є новою й достойною людиною для полтавської політики, додає депутат Вадим Ямщиков:

— Іващенку вдалося об'єднати в команду людей, які мають бажання працювати. Однак їхня подальша ефективність залежить від того, хто стане міським головою. Полтава стоїть на порозі змін. І потрібно зробити до них крок — прийти й проголосувати. Аби потім не жалітися на все навколо та інших людей.

— "Садовий" — це яскравий приклад того, як у майбутньому може виглядати Полтава за Сергія Іващенка, — каже депутат Полтавської міської ОТГ В'ячеслав Тютюнник. — Він із нічого звів престижний мікрорайон, яким захоплюються містяни і туристи — сучасні багатоповерхівки, мурали, фонтан. Наше місто теж має так виглядати.

Зараз ви читаєте новину «"Сергій Іващенко знає, як зробити Полтаву найкращим містом країни"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі