вівторок, 24 березня 2009 17:10

Розбилося авто Кахи Каладзе

Автор: фото з сайту www.streetracing.uz.ua
  Розбите авто Кахи Каладзе одразу після аварії. Пригода сталася у п’ятницю на об’їзній ужгородській трасі
Розбите авто Кахи Каладзе одразу після аварії. Пригода сталася у п’ятницю на об’їзній ужгородській трасі

У п"ятницю по обіді на об"їзній дорозі біля міста Ужгород водії сфотографували розбитий жовтий спортивний автомобіль "ламборджині". Дорожно-транспортна пригода сталася неподалік коньячного заводу. Траса, яка пролягає в цьому місці, веде на Словаччину.

Через півгодини після аварії автівку, що мала італійський номерний знак, відвіз евакуатор. Співробітник державтоінспекції, що не схотів називатися, стверджує: "швидка" забрала з місця ДТП пасажирів "ламборджині" — жінку, чоловіка та  дитину. За свідченнями очевидців, за кілька хвилин після пригоди під"їхало інше спортивне авто — чорний "феррарі". За кермом була жінка. Вона забрала водія "ламборджині".

— Близько третьої години дня мені дали вказівку — їхати на місце аварії в мікрорайон Шахта, — розповідає джерело в ДАІ. — Але вже за 10 хвилин дали "відбій". Знаю, що "ламборджині" їхав по трасі зі швидкістю близько 240 кілометрів на годину.

У міліції аварію не зафіксували. У черговій частині обласного управління ДАІ з цього приводу просять звертатися до міського управління. Там направляють до районного. В останній інстанції відсилають до обласного ДАІ.

Місце аварії має підйом і плавний віраж. На дорозі є чотири смуги — по дві для руху в обох напрямках. Відокремлені вони осьовою лінією. Обгін і виїзд на зустрічну смугу в цьому місці заборонено. Подейкують, машина вилетіла з траси у кювет, у ній пошкоджено бампер і моторний відсік. Від удару заднє ліве колесо ввійшло глибоко в кузов автівки. Нібито постраждала 11-річна дівчинка, яка їхала в машині. Її доправили до міської лікарні.

Ужгородом ширяться чутки, що за кермом "ламборджині" сидів син голови Конституційного суду України Андрія Стрижака. На вулицях обласного центру ця автівка з"явилася півтора-два місяці тому. Тоді її сфотографував місцевий житель, а знімки виклав у Інтернеті. На них видно італійський номерний знак — DJ434JN.

Учора з"явилася інша версія аварії. Нібито власник машини — футболіст італійського "Мілана" Каха Каладзе. А керував нею Андрій Стрижак.

Учора "ГПУ" зателефонувала до футболіста.

— Так, в аварію потрапила моя машина. А керував нею мій близький друг — Андрій Стрижак. Він попросив покататися, я віддав ключі, — каже "ГПУ" Каладзе. З його слів, "ламборджині" вже відвезли після аварії до Італії на ремонт. Андрій Стрижак зателефонував і повідомив Каладзе про ДТП того ж вечора, у п"ятницю. Каха не цікавився, у скільки обійдеться ремонт.

— Машина зареєстрована в Італії. Там вона без страховки їздити не може, — каже він.

— Усе це — "залізо". Головне, що після аварії всі живі й здорові, — додає Каха Каладзе. Він перебуває у клініці доктора Мартенса в місті Антверпен у Бельгії. Там проходить реабілітацію після операції на коліні.

Стрижак-син живе в Ужгороді у приватному будинку по вул. Гвардійській. Там у дворі нібито стоять іще "феррарі", "майбах" і "бентлі". Говорять, що Андрій Стрижак із дружиною час од часу міняється машинами. Жінку теж бачили у "ламборджині", але частіше вона їздить на "феррарі".

— Місце аварії на трасі підмели так, що навіть гальмівного сліду не видно. Вилизали все. Якби не фото очевидців, ніхто і не взнав би про цю аварію, — зауважує ужгородець В"ячеслав.

"Ламборджині" такої марки коштує від 200 тис. євро. Має 12-циліндровий двигун об"ємом 6,2 л. Вона може розвивати швидкість понад 330 км/год.

Зараз ви читаєте новину «Розбилося авто Кахи Каладзе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі