четвер, 30 вересня 2010 18:59

Про Януковича та Герман пишуть роман

 

— Чув, що Олег вирішив написати гумористичний роман про політиків, — розповідає письменник 29-річний Олег Коцарев про намір літератора Олега Шинкаренка. — Ніби сюжет буде сюрреалістичний, із людожерами.

34-річний Олег Шинкаренко уточнює, що почав писати оповідання. Воно про президента Віктора Януковича та заступника глави адміністрації Ганну Герман. "Вечеря олігархів" називається.

— За ним Янукович-людожер захотів поласувати Юлією Тимошенко. Віддав відповідне розпорядження підлеглим. Вони оформляють, аби все було законно, щоб ніхто не сказав, що лідерку БЮТу з"їли з порушеннями Конституції, — каже письменник. — Оповідання ще не закінчив, маю багато інших замовлень. Із політичними оповіданнями в нас важко. 2007 року написав радіоп"єсу про депутатів та подав її на конкурс Українського радіо "Відродимо забутий жанр". Її не поставили. Сказали, що після такої п"єси їхнє радіо закриють.

У серпні цього року СБУ звинуватила Олега Шинкаренка в тому, що в його інтернет-блозі були надруковані погрози на адресу Віктора Януковича. Деякі дописи з нього стерли.

Зараз ви читаєте новину «Про Януковича та Герман пишуть роман». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі