четвер, 11 лютого 2021 00:06

Олег Сенцов утретє став батьком

Автор: FACEBOOK.COM ОЛЕГ СЕНЦОВ
  ”Донька Емма” — підписав фото режисер і колишній ­політв’язень Олег Сенцов. Світлину виклав у ­фейсбуку вранці 5 лютого
”Донька Емма” — підписав фото режисер і колишній ­політв’язень Олег Сенцов. Світлину виклав у ­фейсбуку вранці 5 лютого

Режисер і колишній політв'язень Кремля 44-річний Олег ­СЕНЦОВ став батьком утретє. Дівчинку назвали Еммою. Фото з нею він виклав у фейсбуку.

Олег Сенцов особистого життя не афішує. Хто мати дівчинки, не розповідає. Кажуть, її народила журналістка 38-річна Юлія Бабич. Вона працювала в американській круїзній компанії. Тепер займається журналістикою і громадською діяльністю. Недавно видала поетичну збірку "Віршоплетіння".

"Я ціную кожного, хто "встиг" привітати мене з народженням дитини до вчорашнього вечора. Всім іншим скажу тут, щоб не відповідати в приват: я — мати своєї дитини; я не народжу­вала її комусь", — написала Юлія Бабич у фейс­буку.

Раніше Сенцов з родиною жив у Севастополі. Був співзасновником компанії "Край Сінема". Знімав короткометражки. ­2012-го дебютував із першим повнометражним фільмом "Гамер" — про хлопців, які захоплюються комп'ютерними іграми. 2014-го його затримали росіяни за звинуваченням у підготовці терактів. Засудили до 20 років тюрми. На волю вийшов у вересні ­2019-го в рамках обміну полоненими між Україною й Росією. Відтоді живе у Києві. Квартиру йому придбав фонд бізнесмена Віктора Пінчука.

Торік з анексованого Криму Сенцов перевіз до Києва матір 68-річну Людмилу Михайлівну та сина Владислава, 16 років. Донька 19-річна Аліна переїхала до батька раніше. З колишньою дружиною 43-річною Аллою режисер розірвав шлюб 2016-го. Вона подала на розлучення, коли Олег був в ув'язненні.

Зараз ви читаєте новину «Олег Сенцов утретє став батьком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі